Tuinieren en onderhouden met Klus & Bouwmarkt

Tuinieren en onderhouden met Klus & Bouwmarkt

TUIN

In de landelijke omgeving waar onze winkel is gelegen, ben je bijna verplicht om een ruim assortiment tuinbenodigdheden te hebben. Ook bij ons is het daarom in ruime mate verkrijgbaar. Elke tuin verdient het tenslotte om er mooi en verzorgd uit te zien. Het goed onderhouden en schoon houden is daarom erg belangrijk. Wij helpen u daar graag bij met een veelzijdig assortiment.

Onze merken

Om het tuinieren zo makkelijk en leuk mogelijk te houden, hebben wij diverse kwaliteitsmerken in ons assortiment.

Tuinieren en onderhouden met Klus & Bouwmarkt

Tuinhout & meer!

Naast een ruim assortiment onderhoudsartikelen voor je tuin, hebben wij ook een groot assortiment tuinhout, blokhutten of schuttingen. En dat niet alleen, het is ook nog eens verkrijgbaar in verschillende kleuren, afmetingen en houtsoorten.

Maatwerk en montage

Het plaatsen van een blokhut, schutting of tuindeur is geen enkel probleem. Wij keren onze hand er niet voor om. Heb je een specifieke afmeting planken nodig, dan zagen wij dat graag voor jou opmaat in onze zagerij. Daarnaast kunnen wij ook andere tuinmaterialen, priëlen of tuindeuren opmaat maken én monteren!

In de online catalogus van Tuindeco kun je gemakkelijk bladeren tussen alle tuinproducten. Is een fysiek exemplaar makkelijker? In onze winkel kunt u er gratis één afhalen.

Catalogus Tuindeco

Vragen over dit assortiment?

Onze vakmensen staan graag voor u klaar!