Een nieuwe vloer? Ruime keuze en goed advies!

Een nieuwe vloer? Ruime keuze en goed advies!

Een vloer is de basis

Een kwalitatieve vloer met uitstraling is de basis van je huis. En op een goede basis kun je bouwen. Wij hebben een ruime collectie vloeren van de merken Cando en Gelasta. Onze collectie vloeren bevat een ruime keuze aan decoren en prijsklassen. Voor elke budget hebben wij een passende oplossing. Van begin tot eind kunt u dan ook bij ons terecht. Wij geven uitgebreid advies in onze winkel, meten aan huis en kunnen monteren. Alles om samen met u een goede basis te leggen in uw woning. Voor een overzicht van ons assortiment, en om kleur echtheid te garanderen, verwelkomen wij u graag in onze winkel.

Voor een uitgekiende en fraaie afwerking kun je natuurlijk ook bij ons terecht. Een ongekende keur aan plinten, overzetplinten en muurplinten in diverse maten, vormen en decoren. Wij helpen u graag!

Onze services
Een nieuwe vloer? Ruime keuze en goed advies!

Laminaat

Laminaat is ongekend populair als vloer. Dit komt door de vele voordelen van laminaat. Het is gemakkelijk zelf te leggen en te onderhouden, hygiënisch en aantrekkelijk geprijsd. Nieuw laminaat is tevens nauwelijks meer van echt houten vloeren te onderscheiden.

Decoren CandoDecoren Gelasta

Meer informatie over onze vloeren?

Neem vrijblijvend contact met ons op