Nieuw - Eglo Buiten Verlichting

Nieuw - Eglo Buiten Verlichting

Moeite met thuiskomen in het donker? Dat behoort vanaf nu tot het verleden. Net als struikelen onderweg naar uw tuinhuis. Overdag, als de zon schijnt, ziet u waar u loopt.

's Nachts en 's avonds is dat veel lastiger. Plaats daarom de juiste buitenverlichting. Niet alleen voor sfeer maar ook voor uw veiligheid.

De juiste verlichting kiezen is moeilijk

Heeft u net in de tuin gewerkt en ruikt het heerlijk naar vers gemaaid gras? Kijk dan ook eens naar uw buitenverlichting, Past die bij de juiste sfeer die u wilt in de tuin?

Wandlampen: Niet alleen handig voor binnen, maar zeker ook voor buiten: Wandlampen voor buiten zijn ideaal om 's avonds uw terras te verlichten of om uw gevel stijlvol te verlichten.

Plafondlampen: EGLO heeft een breed en gevarieerd assortiment aan plafondlampen voor buiten. En wilt u het slim aanpakken? Maak nu kennis met het smartverlichtingssysteem EGLO Connect en maak zo uw buitenplafondlamp smart.

Inbouwlampen (vloer en wand): Trappen en portieken - spots kunnen op veel verschillende manieren worden gebruikt. Het maakt niet uit of u ze als accentverlichting of alleen voor de veiligheid wilt gebruiken.

Pad verlichting & tuinpalen: Nooit meer donkere paden in uw tuin. Verlicht uw tuinpad direct met pad verlichting. Tuinpalen en sokkels kunnen gericht licht en algemeen licht verspreiden.

Lampen op zonne-energie: Deze lampen zijn het energiezuinige alternatief voor lampen met een vaste stroomaansluiting. Van de klassieke vormen, gekleurde feestlampjes tot prikspots voor pad verlichting. Allerlei lampen op zonne energie.

Slimme buitenlampen: 1 druk op de knop volstaat. Bedien uw buitenverlichting met spraaksturing, de app of een afstandsbediening van EGLO Connect.

Lampen inclusief huisnummers: Heeft u een eigen huis? Een verlicht huisnummer helpt niet alleen uw gasten om uw huis 's avonds te kunnen vinden. Ook zullen hulpdiensten uw adres makkelijker kunnen vinden.

Spots: Geven een luxe uitstraling. Of het nu gaat om de oprit van uw garage of uw tuinfontein: buitenspots zijn eenvoudig te installeren en kunnen universeel worden gebruikt.

Tuinpaal: Een tuinpaal inclusief een verfijnde lichtbron zorgt voor een mooi en sfeervolle uitstraling. Daarnaast zijn tuinpalen bij uw oprit heel functioneel.

Lees verder