wijzonol superdek muurverf

wijzonol superdek muurverf

WIJZONOL SUPERDEK MUURVERF

De Wijzonol Superdek Muurverf is een zeer goed dekkende watergedragen matte muurverf. Deze kwalitatief hoogwaardige binnenmuurverf biedt niet alleen het beste eindresultaat, maar draagt ook bij aan een lager verbruik van fossiele brandstoffen. Deze muurverf is geschikt voor ondergronden als beton, metsel- en pleisterwerk, plaatmateriaal, spachtelputz, glasweefsel en goed hechtend behang. Je kunt deze verf het beste met een roller of een kwast verwerken.

De Wijzonol Superdek is de beste keuze wanneer je een hoogwaardige kwaliteit muurverf wil voor een betaalbare prijs. Deze latex is zeer goed dekkend en reinigbaar dankzij het duurzaam verkregen bindmiddel, dat de basis vormt van deze verf. Één goed aangebrachte laag zorgt voor een uitstekende dekking. Hierdoor zal de Wijzonol Superdek Muurverf in de meeste gevallen in een keer dekken. Dekt de verf toch niet in een keer? Dan lost een tweede laag het probleem op. Wil je de Wijzonol Superdek Muurverf in de keuken achter het fornuis gebruiken? Dan wordt de Wijzonol Muurverf Extramat of de Wijzonol Muurverf Zijdeglans geadviseerd. Deze twee muurverven zijn beter schrobvast en daardoor beter schoon te houden dan de Wijzonol Superdek Muurverf.

Houdt tijdens het verwerken van de Wijzonol Superdek Muurverf alle ramen en deuren gesloten zodat de verf zo langzaam mogelijk droogt. Hierdoor voorkom je baanvorming en aanzetten en komt de verf strak op de muur. Na circa 4 uur kan een tweede laag worden aangebracht.

van: €117,-

voor: € 59,-