Alles op gebied van elektra en verlichting

Alles op gebied van elektra en verlichting

Elektra voor elke klus

Licht en elektra. We kunnen er niet meer zonder. Bij de Klus & Bouwmarkt vind je een uiteenlopend assortiment aan elektrotechnische producten. Voor de doe-het-zelver of de professional. Wij bieden verlichting voor je werkplaats, tuinverlichting of woning. Ook de benodigde lichtbronnen hebben wij in allerlei wattages en kleuren. 

Ons schakelmateriaal bestaat uit modern vormgegeven schakelaars, dimmers en stopcontacten. Daarnaast hebben wij ook een ruim assortiment aan draadloos schakelen, kabels per meter of verlengsnoeren. Mocht het voorkomen dat u opzoek bent naar een specifiek product? Dan kunnen wij dit uiteraard snel en adequaat voor u leveren.

Alles op gebied van elektra en verlichting

Draadloos schakelen

Draadloos schakelen anno 2020. Tegenwoordig kan er vanuit je 'luie stoel' alles draadloos bedient worden. Het aan- en uit schakelen van verlichting, dimmen van verlichting in uw woning of tuin, het beveiligen van uw huis of het bedienen van zonwering. Met de producten van Klik aan Klik uit  uit kun je het comfort eenvoudig aan je huis toevoegen. 

Alles is zeer eenvoudig te installeren en zijn er eindeloze combinaties mogelijk. Daarnaast kun je de producten van Klik aan Klik uit draadlood schakelen met een afstandsbediening, maar ook via de wandschakelaar zonder enige vorm van functionaliteit te verliezen. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Lees verder

Vragen over dit assortiment?

Onze vakmensen staan graag voor u klaar!