Raam- en deurhorren standaard of opmaat gemaakt

Raam- en deurhorren standaard of opmaat gemaakt

Horren, de perfecte oplossing

In de periodes dat de zon meer gaat schijnen, komen ook de insecten weer tot leven. Hierbij bestaat de kans dat deze ongevraagd je huis binnen vliegen. Deze insecten wil je graag buiten houden. Een hor voor jouw deur of raam biedt hierbij zeker een uitkomst, aangezien je wel kunt blijven ventileren. 

Onze horren zijn verkrijgbaar in verschillende types en bevestigingsmethodes. Wij beschikken dan ook over een uitgebreid assortiment, waarbij voor ieder (dak)raam of (terras)deur een hor bevestigd kan worden. In onze winkel beschikken wij over diverse showmodellen waarbij wij u gemakkelijk alle verschillende opties kunnen laten zien. Uiteraard kunt u ook geheel vrijblijvend gebruik maken van onze meet service. Zo bent u altijd verzekerd van de juiste maat én product. Ziet u de montage niet zitten? Geen probleem! Wij monteren het graag voor u.

Maak vrijblijvend een afspraak

Raamhorren

Voor elk raam hebben wij een passende hor in ons assortiment. Of het nou gaat om een draaikiepraam, draairaam, schuifraam, uitzetraam of dakraam; er is altijd een oplossing voor de hand. Daarnaast zijn er verschillende keuzes te maken in het soort gaas. Zo is er het standaard grijze gaas, maar ook transparanter gaas, pollenwerend gaas en speciaal gas voor uw huisdier. Welke hor het beste in uw situatie past, hangt dus af van het type raam. En aangezien de mogelijkheden enorm zijn, kunt u altijd gebruik maken van onze gratis meet service.

Meer informatie
Raam- en deurhorren standaard of opmaat gemaakt
Raam- en deurhorren standaard of opmaat gemaakt

Onze merken

Ons assortiment horren bestaat uit twee verschillende merken. Het merk Toppoint is specialist in maatwerk en Hamstra heeft zowel standaardmaatvoeringen als maatwerk. Van het merk Hamstra hebben wij diverse standaard maten en modellen op voorraad. Deze merken staan bekend om lange levensduur en hoge kwaliteit. Beide merken hebben altijd een oplossing voor ieder type raam. 

Toppoint horren Hamstra horren

Meer informatie over onze horren?

Neem vrijblijvend contact met ons op