Verf & wandbekleding, klus & bouwmarkt heeft het!

Verf & wandbekleding, klus & bouwmarkt heeft het!

Verf & Wandbekleding

Een nieuw kleurtje op de muur? Dat kan! Met het ruime assortiment verf, behang en muurbekleding kunnen wij u op de juiste manier adviseren. Bij ons vind je voor iedere klus het juiste product. Voor je roestige tuinhek, de muur in de keuken of je schuur of tuinhuis wilt beitsen; wij helpen je graag op weg.

Onze merken

Er zijn tal val mogelijkheden voor uw verfklus. En daarnaast ook heel veel verschillende merken om uit te kiezen. Voor iedere verfklus is er immers een bijpassend merk te vinden. Onze assortiment bestaat uit de volgende merken: Sigma, Wijzonol, Histor, Koopmans, Finesse, Tenco, Hammerite, Rambo, CéPé en Rebel. Met deze merken ga je voor een uitstekend resultaat van iedere schilderklus!

Online advies ontvangen? Dat kan! Sigma heeft een handige kluswijzer online staan, waarvan je een duidelijk advies krijgt voor iedere klus!

Schildersbenodigdheden

Naast een ruim assortiment muurverven, lakken en beitsen beschikken wij ook over de benodigdheden om dit aan te brengen. Het assortiment als aanvulling om je schildersklus op een goede manier uit te voeren is dan ook groot.

  • Kwasten, rollers, bakjes etc.
  • Schuurpapier
  • Verdunningsmiddelen en ontvettingsmiddel
  • Vulmiddel (plamuur, houtrot etc)
  • Lijmen en kitten

Vragen over dit assortiment?

Onze vakmensen staan graag voor u klaar!