De aller mooiste gordijnen op maat gemaakt

De aller mooiste gordijnen op maat gemaakt

Gordijnen

Gordijnen geven sfeer aan uw woning, en zijn ontzettend functioneel. Ze geven een knusser geheel, het heeft een isolerende werking en er zijn eindeloze variaties mogelijk. Toppoint heeft een scala aan mogelijkheden op gebied van gordijnen. Zo zijn er veel verschillende soorten stof, maar ook ruime keuze in confectie. Zo is er bijvoorbeeld de enkele retourplooi die zorgt voor een eenvoudig en mooi vallend gordijn of de dubbele retourplooi die een royale look geeft. Een stoer of landelijk effect krijg je met een ingeslagen ring.

Bij ons vindt je een ruime keuze aan gordijnstoffen als linnen/linnenlook, landelijk, in-betweens of verduisterende gordijnen. Met onze meet- en montageservice maak je het jezelf helemaal makkelijk!

Lees verder

In-between gordijnen

De in-between gordijnen van de ideale gordijnen als u zowel een natuurlijke lichtinval in uw woning wenst maar ook uw privacy wilt behouden. Met deze (semi-) transparante stoffen is het mogelijk om de gordijnen de hele dag de dicht te laten terwijl u toch een mooie lichtinval in uw woning heeft. De in-between gordijnen, ook bekend als vitrage of glasgordijnen, creëren een prachtig licht in de woning waardoor elke ruimte direct meer sfeer krijgt. 

Overgordijnen

Bij overgordijnen zijn de keuzes enorm. Voor ieder interieur is er een passend gordijn verkrijgbaar. Deze gordijnen dragen niet alleen bij aan een uitstekende akoestiek in de ruimte, maar geven ook warmte- en geluidswerende werking. Daarnaast zijn de stoffen verduisterend of in een gehele black-out uitvoering leverbaar. 

Verduisterende gordijnen

De verduisterende gordijnen van Toppoint dragen niet alleen bij aan een goede akoestiek; ook is er geen beteren warmte- en geluidsisolerende raamdecoratie denkbaar. Sommige stoffen zijn door middel van weving of coating verduisterend, bij andere stoffen wordt de Toppoint blackout-voering toegevoegd voor een perfect verduisterend gordijn.

Meer informatie over onze gordijnen?

Neem vrijblijvend contact met ons op