Kwalitatieve raamdecoratie op maat gemaakt

Kwalitatieve raamdecoratie op maat gemaakt
100%
min
72%

Op maat gemaakt

Klus & Bouwmarkt beschikt over een ruime collectie aan raamdecoratie. Met de verschillende soorten raamdecoratie is er voor iedere kamer wel een oplossing. Doordat wij beschikken over een ruime keuze kunnen wij u een breed aanbod aan materialen, kleuren en stijlen aanbieden. Daarnaast is het uiteraard mogelijk om het gewenste lichtinval te bepalen. 

In onze winkel informeren wij u graag geheel vrijblijvend over de ruime keuze aan raamdecoratie. Daarnaast kunt u geheel vrijblijvend gebruik maken van onze meet service.

Neem vrijblijvend contact op

Onze collectie

Kwalitatieve raamdecoratie op maat gemaakt

Rolgordijnen

Eén van de meest voorkomende raambekledingproducten zijn de rolgordijnen. Het grote voordeel van rolgordijnen is dat er tal van mogelijkheden zijn, die passen in ieders interieur. De kleuren zijn oneindig te combineren en verkrijgbaar in metallic, naturel, kinder en uni- dessins. Uiteraard in trendy, klassiek of modern. Daarnaast is er keuze uit transparante of verduisterende stoffen waardoor het toegepast kan worden in iedere ruimte. Ook kunnen er nog diverse extra's aan toegevoegd worden waaronder schulpranden, roedes en ringen. De bediening kan met een kunststof bedieningsketting of een softraise veersysteem. 

Kwalitatieve raamdecoratie op maat gemaakt

Plissé's en Duette

Plissé's. Het woord zegt het al; deze fraaie raamdecoratie bestaat uit een geplisseerde stof en geeft u interieur een moderne en eigentijdse uitstraling. Waarbij de plissé een enkele stof heeft, heeft de Duette een honingraat. Hier lopen de spandraden onzichtbaar door de stof. Zowel de Plissé als de Duette passen in ieder interieur, kunnen voor afwijkende ramen opmaat worden gemaakt en is leverbaar in transparante, verduisterende of zonwerende stoffen.

Populair tegenwoordig is het 'top down bottom systeem' of het 'hoog-laag systeem'. Hiermee kan zeer eenvoudig zonlicht worden verduisterd, maar ook privacy gecreëerd worden. 

Kwalitatieve raamdecoratie op maat gemaakt

Vouwgordijnen

Bent u opzoek naar sfeervolle raamdecoratie? Dan maakt u met vouwgordijnen een juiste keuze. Door de decoratieve uitstraling geeft het een eigentijdse, landelijke en sfeervolle uitstraling. Onze kleuren collectie bestaat uit een ruime keuze aan uni-stoffen, bijzondere dessins en transparante 'in between' stoffen. De in between stoffen is een uitstekend alternatief voor vitrage. Een vouwgordijn wordt altijd 'segmenten' opgetrokken met een bedieningsketting. Uiteraard kunnen de vouwgordijnen volgens voorschriften gereinigd worden. 

Kwalitatieve raamdecoratie op maat gemaakt

Horizontale jaloezieën

Het meest veelzijdige product zijn de horizontale jaloezieën. Deze beschikken over veel privacy, en een vrij zicht naar buiten maar geeft geen inkijk. Het licht kan perfect geregeld worden; de hele kamer gevuld met zonlicht of een filitering van lichtinval. Naast het regelen van de privacy en het lichtinval is er ook een ruime keuze aan kleur en materiaal aanbod. Zo zijn er uni dessins, hout- en suède printen. De lamelbreedtes zijn verkrijgbaar in 16, 25, 35, 50 en 70mm. En daarnaast zijn de jaloezieën geschikt in iedere ruimte (ook badkamer en keuken), en kunnen ze geplaatst worden onder een schuine wand.

Kwalitatieve raamdecoratie op maat gemaakt

Verticale jaloezieën

Net als de horizontale, zijn ook de verticale jaloezieën erg veelzijdig en functioneel. Dit type jaloezie is veel geschikter voor grotere glaspartijen of schuifpuien en geven een vrij uitzicht naar buiten. Uiteraard zonder inkijk. De lamellen zijn verkrijgbaar in kunststof, aluminium en textiel met verschillende lamelbreedtes: 52, 70, 89 en 127mm. Omdat de jaloezieën bekend staan om het aantrekken van stof zijn deze ook te krijgen met een vuilafstotende Toper of Dustblock coating. Ideaal!

Kwalitatieve raamdecoratie op maat gemaakt

Houten jaloezieën

Natuurlijk en sfeervol! De houten jaloezieën zijn dat per uitstek. Een warme en rustige uitstraling met een ideale lichtregeling. De houten lamellen zijn leverbaar in 35, 50 en 70mm breed. En daarnaast kun je bij de houten jaloezieën kiezen voor ladderkoord of ladderband. Net als de rest van onze raamdecoratie, is ook deze collectie leverbaar in diverse moderne en warme kleuren.

Kwalitatieve raamdecoratie op maat gemaakt

Multishades

Multishades is een veelzijdig product. Het bestaat uit 2 lagen stof met transparante en niet transparante banen. Door deze naar boven of beneden te bedienen met een ketting schuiven deze banen voor elkaar langs waardoor u uw eigen lichtinval kunt bepalen. Op ieder gewenste hoogte, verkrijgbaar in 3 verschillende baanbreedtes en in meer dan 40 verschillende kleuren. Een passend en speels product voor ieder raam!

Meer informatie over onze raamdecoratie?

Neem vrijblijvend contact op